Hinnasto

Viikko- ja ylläpitosiivoukset - ma-pe 40,90/h (2h minimi)
Kertasiivoukset - ma-pe 44,90/h ( 2h minimi laskutus)

Allergiapesuaineilla tehdyt siivoukset meiltä samaan hintaan!

Allergiasiivouksissa käytämme joko asiakkaan omia siivousliinoja tai erikseen allergiakohteeseen varatut omat siivousliinat. Näistä sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen. Allergiasiivouksissa käytämme asiakkaan pölynimuria. Samoin kotieläintalouksissa käytämme asiakkaan pölynimuria. Muutoin meillä on käytössä sovitusti joko yrityksen imurit tai asiakkaan pölynimuri.

Muuttosiivoukset/ loppusiivoukset 45,90/h (isommat kohtee mahdollista myös tarjouksen perusteella)

Ikkunoiden kertapesut ma-pe 44,90/h - sopimusasiakkaille sopimushinnalla!

Keikkahintalisä - 30,-/krt - kohteissa jotka suoritetaan heti/ saman päivän aikana kun työ on tilattu

Tarvikelisä - 20,-/kohde ( muutto- ja loppusiivoukset, sekä allergiasiivoukset)

Huomioithan siis, että meillä on 2h minimi laskutus. Kaikki hintamme ovat alv:lisia. Hintamme kattavat perus- ja ylläpitosiivoukseen kuuluvat välineet ja siivousaineet, sekä matkakulut. Lisänä muutto-ja loppusiivouksissa sekä allergiasiivouksissa tarvikelisä. Lisäksi voimme veloittaa erikseen joistan erikoispesuaineista sekä lattiavahoista.

Kotitalousvähennyksen jälkeen jää maksettavaa:


Viikkosiivous 24,54/h

Kertasiivous 26,94/h

Muuttosiivous 27,54/h/


Hinnat sisältävät siivousvälineet- ja matkakulut! Ei yllättäviä lisäkuluja - sovimme kaikesta asiakkaan kanssa etukäteen.

Muistathan kotitalousvähennyksen verotuksessa. Vähennysoikeus on 40% maksetusta loppusummasta, 100€:n omavastuun jälkeen. Molemmat puolisot voivat vähentää kukin 2250€:n asti, eli yhteensä 4500€/vuosi. Lisätietoja www.vero.fi

Kotitalousvähennyksen saa myös vanhemmilleen ja isovanhemmilleen ostetusta palvelusta, sekä vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä.