Hinnasto

Viikko- ja ylläpitosiivoukset - ma-pe 40,90/h (2h minimi)
Kertasiivoukset - ma-pe 44,90/h ( 2h minimi laskutus)

Allergiapesuaineilla tehdyt siivoukset meiltä samaan hintaan!

Allergiasiivouksissa käytämme vain joko asiakkaan omia siivousliinoja tai erikseen allergiakohteeseen varatut omat siivousliinat. Näistä sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen. Allergiasiivouksissa käytämme asiakkaan pölynimuria. Samoin kotieläintalouksissa käytämme asiakkaan pölynimuria. Muutoin meillä on käytössä sovitusti joko yrityksen imurit tai asiakkaan pölynimuri.

Muuttosiivoukset/ loppusiivoukset 45,90/h (isommat kohtee mahdollista myös tarjouksen perusteella)

Ikkunoiden pesut ma-pe 44,90/h - sopimusasiakkaille sopimushinnalla!

Keikkahintalisä - 30,-/krt - kohteissa jotka suoritetaan heti/ saman päivän aikana kun työ on tilattu

Huomioithan siis, että meillä on 2h minimi laskutus. Kaikki hintamme ovat alv:lisia. Emme peri matkakuluja, emmekä laskuta välineistä erikseen. Hintamme kattavat perus- ja ylläpitosiivoukseen kuuluvat välineet ja siivousaineet. Erikseen veloitamme vain joistain erikoispesuaineista ja muista eri kuluista, jotka sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.

Kotitalousvähennyksen jälkeen jää maksettavaa:


Viikkosiivous 20,45/h

Kertasiivous 22,45/h

Muuttosiivous 22,95/h/


Hinnat sisältävät siivousvälineet- ja matkakulut! Ei yllättäviä lisäkuluja - sovimme kaikesta asiakkaan kanssa etukäteen.

Muistathan kotitalousvähennyksen verotuksessa. Vähennysoikeus on 50% maksetusta loppusummasta, 100€:n omavastuun jälkeen. Molemmat puolisot voivat vähentää kukin 2400€:n asti, eli yhteensä 4800€/vuosi. Lisätietoja www.vero.fi

Kotitalousvähennyksen saa myös vanhemmilleen ja isovanhemmilleen ostetusta palvelusta, sekä vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä.